team
Team Van Eerd team 1
Totaal bedrag € 8.108,87
Motivatie Met onze payoff ‘We all care’ spreken wij onder andere onze zorg uit voor onze medewerkers. Allen hebben wij in onze omgeving te maken (gehad) met deze vreselijke ziekte. Er is veel geld nodig voor onderzoek. Daarom zwemmen wij voor dit goede doel!
team
Team BDO Accountants en Belastingadviseurs
Totaal bedrag € 7.713,85
Motivatie Een op de drie mensen krijgt kanker en het is een vreselijke ziekte, waar helaas velen van ons mee te maken krijgen. Er is veel geld nodig voor onderzoek, om uiteindelijk te bereiken dat kanker geen dodelijke ziekte meer hoeft te zijn. Wij willen daar graag ons steentje aan bijdragen! 
team
Team spekkers en spetters
Totaal bedrag € 6.843,50
Motivatie Met zijn allen sporten wij bij dezelfde trainer; het is heerlijk en fijn om te mogen sporten. Iedereen heeft op zijn eigen manier te maken (gehad) met kanker, waardoor het kunnen sporten ten behoeve van onderzoek naar kanker ons allemaal aanspreekt. Daarbij is ook bij deze 'swim' opgeven geen optie, net zo min als wanneer je ernstig ziek bent. Samen zetten wij ons in om zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek, en om een leuke, sportieve en gezellig dag te hebben door deel te mogen nemen aan een uniek evenement in Tilburg: wanneer mag je nog eens geoorloofd zwemmen in de Piushaven? En inmiddels is de inschrijving een feit, en kunnen we keihard aan de slag voor werving van de noodzakelijke centen (‘spekken van de kas’) en trainen in het water om het ook goed te kunnen volbrengen (‘spetters’)! We hebben er zin in!! Help ons zoveel mogelijk geld op te halen, en doneer! Hopelijk tot ziens op de 26e augustus!
team
Team Team Piusplein
Totaal bedrag € 6.776,88
Motivatie Teveel geliefden, familie en vrienden hebben deze oneerlijke strijd verloren. Zoveel pijn, zoveel verdriet. Dat kan en moet anders. Daarom zwemmen wij!
team
Team HMI Moulds Swimming team
Totaal bedrag € 5.775,48
Motivatie HMI moulds zet zich dagelijks voor 100% in, om mooie projecten te realiseren. Dat doen we met een goed stel gezonde krachten. Helaas is dat niet altijd vanzelfsprekend, in ieders omgeving worden er mensen getroffen door kanker. Ook komt dit in onze omgeving voor. Daarom willen we ons steentje bijdragen en gaan we deelnemen aan Swim to Figh Cancer Tilburg. Hiermee willen we een mooie bijdrage ophalen om onderzoek tegen deze ellendige ziekte te stimuleren.
team
Team Broodje Jantje
Totaal bedrag € 5.742,22
Motivatie Mooi initiatief waaraan we graag een bijdrage aanleveren!
team
Team Eco Steam and Heating Solutions
Totaal bedrag € 4.817,63
Motivatie Elk Eco-teamlid heeft een eigen motivatie, maar we hebben één gezamenlijk doel: zoveel mogelijk geld ophalen voor Fight Cancer. En samen gaan we er een mooie en fantastische dag van maken in het bruisende stukje van Tilburg, de Piushaven.
team
Team TW Tilburg
Totaal bedrag € 3.243,22