Persoonlijke pagina


Wanneer je aan deze deelnemer/dit team wilt doneren, scroll dan iets naar beneden en klik aan de rechterkant op de button 'Doneer'; de button staat onder de foto en eventuele motivatie van deze deelnemer/dit team op deze pagina.

De URL van deze pagina is een zogenaamde 'permanente link'. Stuur 'm via Email, Facebook, Twitter of ouderwetse ansichtkaart naar familie, vrienden en bekenden om zoveel mogelijk donaties voor deze deelnemer bij elkaar te krijgen.

Samen maken we een vuist tegen kanker

   Fight on!
Team
Team spekkers en spetters
Totaal bedrag € 6.843,50

Motivatie Met zijn allen sporten wij bij dezelfde trainer; het is heerlijk en fijn om te mogen sporten. Iedereen heeft op zijn eigen manier te maken (gehad) met kanker, waardoor het kunnen sporten ten behoeve van onderzoek naar kanker ons allemaal aanspreekt. Daarbij is ook bij deze 'swim' opgeven geen optie, net zo min als wanneer je ernstig ziek bent. Samen zetten wij ons in om zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek, en om een leuke, sportieve en gezellig dag te hebben door deel te mogen nemen aan een uniek evenement in Tilburg: wanneer mag je nog eens geoorloofd zwemmen in de Piushaven? En inmiddels is de inschrijving een feit, en kunnen we keihard aan de slag voor werving van de noodzakelijke centen (‘spekken van de kas’) en trainen in het water om het ook goed te kunnen volbrengen (‘spetters’)! We hebben er zin in!! Help ons zoveel mogelijk geld op te halen, en doneer! Hopelijk tot ziens op de 26e augustus!

mijn Donateurs
  • Anita De Gouw € 20,00
  • Rob Esselink € 15,00
  • Unleashed Fury € 10,00
  • Susan Huijbregts € 25,00