deelnemer
Deelnemer Janske Meeuwis
Totaal bedrag € 1.305,00
Motivatie Omdat veel mensen die ik ken te maken hebben met kanker en er meer geld voor onderzoek moet komen. En ik hou van zwemmen!
deelnemer
Deelnemer Lucas Duffhues
Totaal bedrag € 1.065,91
Motivatie Ik zwem voor de mama van mama (oma sterretje) en Janneke van Gordon omdat ik wil dat er een medicijn komt tegen deze ziekte!
deelnemer
Deelnemer Kiki De Brouwer
Totaal bedrag € 1.060,01
Motivatie Mijn moeder heeft acute leukemie, en ik wil graag helpen om er voor te zorgen dat er meer geld voor betere onderzoeken komt.
deelnemer
Deelnemer Dream Team
Totaal bedrag € 1.000,00
Motivatie Dream Team is een team van enthousiaste en betrokken kids die dromen van een wereld zonder kanker. Zij zwemmen 250 meter voor méér onderzoek, betaalbare medicijnen en betere zorg. Ons Dream Team zit vol energie, talent en diversiteit uit het netwerk van st. Vluchtelingenwerk, Garage Hydraulique, Wijdoenmee, DSE-Teamwear, KR8, Vooruitzenden, ANVERS, Volvo Smeekens, Euroscoop, Voetbalschool TOP, WorkWave, st. De AS en Kievit-ondersteuning.
deelnemer
Deelnemer Mick Alkemade
Totaal bedrag € 968,46
Motivatie Ik doe me omdat allebei mijn opa's aan de gevolgen van kanker zijn overleden en ik het belangrijk vind om geld op te halen om deze ziekte te bestrijden
deelnemer
Deelnemer Gijs Beurskens
Totaal bedrag € 651,11
deelnemer
Deelnemer MC1 Madelief Weemers
Totaal bedrag € 607,50
Motivatie Voor mijn Omi (borstkanker) Oma (longkanker) en Andrea (darmkanker)
deelnemer
Deelnemer Stijn van Hulst
Totaal bedrag € 570,00
Motivatie Vorig jaar heb ik de Swim to Fight in Den Bosch gezwommen en wat was dit ontzettend tof! Ik zwem voor alle mensen en kinderen die vechten tegen deze vreselijke ziekte, met in gedachten mijn papa en oma die er gelukkig van genezen zijn! Hop en gaan, ik heb er onwijs veel zin in!!