deelnemer
Deelnemer Tamara Hermsen-Groten
Totaal bedrag € 5.618,88
Motivatie Ik ga deze uitdaging aan omdat we allemaal wel iemand kennen die met deze ziekte te maken heeft!
deelnemer
Deelnemer Mario van Mierlo
Totaal bedrag € 5.423,87
Motivatie Twee kilometer in open water blijkt na een eerste training toch best een afstand te zijn..., maar met zo’n goed doel voor ogen is dit prachtige evenement eigenlijk geen opgave, zeker niet als je beseft dat we hiermee heel veel geld kunnen ophalen voor het onderzoek tegen kanker. Helaas heb ook ik deze afschuwelijke ziekte al meermaals (heel) dichtbij meegemaakt dus ga me de komende weken optimaal voorbereiden om ook deze wedstrijd te overwinnen. Niet op de snelste tijd, maar op het overbruggen van die 2.000 meters in de Piushaven. Geef gul!
deelnemer
Deelnemer Luuk van Doormaal
Totaal bedrag € 3.431,75
Motivatie In 2016 mijn vader na een strijd van vier jaar verloren aan kanker. Om de strijd voor andere een beter einde te bieden zwem ik 26 augustus mee to fight cancer. Zwem ook mee of doneer!
deelnemer
Deelnemer Marc Meeuwis
Totaal bedrag € 2.740,00
Motivatie Naaste familie is overleden of heeft de ziekte doorstaan. Er moet geld blijven komen voor onderzoek naar genezing.
deelnemer
Deelnemer Kees Van Kempen
Totaal bedrag € 2.680,00
Motivatie Enige tijd geleden hebben wij met deze verschrikkelijke ziekte te maken gehad. De pijn, verdriet en onzekerheid die dit voor iedereen met zich meebrengt is verschrikkelijk. Ik ga zwemmen omdat ik hoop dat er zo in de toekomst minder mensen dit leed hoeven mee te maken. En natuurlijk zwem ik ook voor mijn vader die ik aan deze ziekte ben kwijtgeraakt. Ik hoop dat je mij wil sponsoren om het samen op te nemen tegen deze ziekte in de hoop dat er in de toekomst steeds minder mensen sterven aan kanker.
deelnemer
Deelnemer Eugenie Corsten
Totaal bedrag € 2.605,71
Motivatie ik doe mee omdat mijn lieve collega Mechje momenteel het gevecht met deze ziekte aangaat en uiteraard ook voor alle andere collega's en vrienden die hier mee te maken hebben en die strijden of gestreden hebben.
deelnemer
Deelnemer Marinda van Dorp
Totaal bedrag € 2.577,50
Motivatie Op 18 juni 2018 is mijn moeder overleden. Nadat er uitzaaiingen in haar hoofd zijn gevonden, was het binnen een maand voorbij. Voor haar is het helaas te laat, maar onderzoek is zó belangrijk.
deelnemer
Deelnemer Sophie van Geel
Totaal bedrag € 2.383,71
Motivatie Vorig jaar is mijn vader op veel te vroege leeftijd en na een kort ziekte bed overleden aan kanker. Door middel van deze actie wil ik mezelf inzetten zodat er meer onderzoek gedaan kan worden naar deze rot ziekte. Hierdoor hoop ik dat er snel meer kennis is waardoor iedereen minder mensen uit zijn of haar omgeving hoeft te gaan missen.