Ambassadeurs: Fighters!

We hebben als organisatie een aantal Fighters nodig, die het verhaal van de Swim graag willen delen én deelnemers willen werven. We zijn heel trots om een aantal Tilburge Fighters, of ambassadeurs, aan u te mogen voorstellen.

Ten eerste is dat Fran Sol, topscoorder van de eredivisie en spits van Willem II. Maar daarnaast helaas ook ervaringsdeskundige; hij was daarom gelijk enthousiast om betrokken te worden.

Daarnaast hebben we nog een aantal zeer bijzondere Fighters aan onze editie verbonden. We hebben het bijvoorbeeld over Berry van Gool, directeur van Willem II, Peter van Biezen van de Tilburg trappers, Erik de Ridder, wethouder gemeente Tilburg, Pieter van Dun vrm. advocaat, Marc Meeuwis, directeur City Marketing en Marc Heuvelmans, vz van de BZW en advocaat bij Bogaerts & Groenen advocaten zich verbonden aan de stichting. Zij zullen op verschillende manieren van zich laten horen! Hou vooral de Facebook pagina in de gaten!

Naast een aantal lokale heros zijn we er erg trots op dat olympisch zwemkampioen Maarten van der Weijden zich vanaf de eerste editie in 's-Hertogenbosch als ambassadeur aan Swim to Fight Cancer heeft verbonden. Hij ging het gevecht aan tegen acute lymfatische leukemie (bloedkanker) en won dat gevecht. Zoals hij zelf zegt: "Ik heb het geluk gehad om van kanker te herstellen." Wat een Fighter!

Op 21 augustus 2008 won Maarten Olympisch goud bij het onderdeel open water zwemmen in Peking. Voor Swim to Fight Cancer gaat hij opnieuw het water in met maar één doel: aandacht genereren voor kankeronderzoek en hier zoveel mogelijk geld voor ophalen.

Lees hier meer over Maarten en zijn levensverhaal.